Mimi customized

 

 

Ontdek hieronder hoe je bij ons een geboortelijst legt volgens ons uniek concept. We lichten dit met plezier toe tijdens een eerste kennismaking.

Spring vrijblijvend binnen tijdens de openingsuren of maak een afspraak voor een uitgebreid kennismakingsmoment.

 

  Thuis een wenslijst aanmaken

  Je kan zelf gemakkelijk een account aanmaken die je vrijblijvend toegang geeft tot ons aanbod van meer dan 60.000 producten. Zo kan je zelf een wenslijst beginnen samenstellen.

  Mimi Baby

  Afspraak in de winkel

  Om je geboortelijst samen te stellen neem je best ook een afspraak in de winkel. We ontvangen je daar buiten de openingsuren in een ontspannen sfeer. We tonen een greep uit ons ruime merkenaanbod en volgen steeds de laatste trends. Je kan de producten zien en voelen en de vele andere mogelijkheden worden met catalogussen, stalen en foto's getoond.

  We overlopen met jou een handige checklist en begeleiden je in je keuzes. We gaan samen op zoek naar de juiste producten volgens jouw smaak en budget.

  Mimi Baby

  Uniek bij Mimi Baby

  Wij werken met droomartikelen die je zelf kan aanduiden en waarvoor je geen aankoopverplichting hebt. Dit geeft aan de ouders de mogelijkheid om heel wat leuke spulletjes op hun geboortelijst te plaatsen en achteraf te beslissen om ze te bestellen of om ze te ruilen in een waardebon als ze geschonken zijn. 

  Wij leveren 4 weken voor de bevalling bij de nieuwe ouders thuis, en geven het nodige advies. Zo nemen we een pak zorgen weg. Kies je voor onze customized-collectie, dan helpen we ook om het textiel te installeren. 

  Voor onze geboortelijstklanten zijn we ook buiten de openingsuren bereikbaar, voor én na de bevalling.

  Mimi Baby

  Nog een beetje online bijshoppen...

   

  Je kan in alle rust nadenken over je keuzes, nog toevoegen en nog wijzigen.

  Je beslist zelf wanneer we de lijst publiceren voor schenkers. Dat kan al voor de geboorte. Ook de schenkers krijgen online een gebruiksvriendelijke lijst te zien of kunnen terecht in de winkel voor meer uitleg.

  Tot aan de afsluiting van de geboortelijst kan je producten blijven toevoegen van thuis uit. Na de geboorte ontstaan soms nog andere wensen en noden.

  Mimi Baby

  De baby is er...

  Geen stress, want alle belangrijke spulletjes staan thuis klaar. De mooie geboortelijst staat online, voorzien van de nodige foto's en een persoonlijke tekst. Elk product heeft een foto en uitleg. De schenker krijgt automatisch een persoonlijk bedankkaartje met een foto van de baby in zijn mailbox.

  Wij zijn steeds bereikbaar om onze klanten te helpen waar nodig. 

  Als ouder kan je elke dag de lijst mee opvolgen en word je op de hoogte gebracht van de geschonken cadeautjes. 

  De lijst wordt standaard afgesloten 8 weken na de geboorte of later in samenspraak met de ouders. 

  Mimi Baby

  En er is meer...

  Je krijgt standaard 10% van je totale lijstwaarde cadeau onder de vorm van een waardebon*. Regelmatig doen we een extra geboortelijst-actie en zo krijg je er nog een mooi geschenk bovenop.

  *vanaf een geboortelijst met een verkochte waarde van 1500 euro

  Wil je het totaalpakket met geboortekaartjes en doopsuiker? We stellen deze op maat en met gevoel voor stijl voor je samen en leveren de doopsuiker af in het ziekenhuis of bij je thuis. Indien gewenst zorgen we ook voor een cadeau voor meter en peter.

  Mimi Baby customized
  Mimi Baby rieten mand

  Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit?