Kristien en kids

Op 1 december 2020 opende Mimi Baby Sint-Niklaas de deuren. Hier verwelkomt Kristien jou met veel passie en enthousiasme in haar stijlvolle en gezellige winkel. Als trotse mama van 2 jongens en met ervaring in retail kan ze je wegwijs maken in het eindeloze aanbod aan baby- en kinderspullen. 

“Eindelijk zet ik de stap naar een eigen zaak. Ik droom er al zo lang van! Ik ga ervan genieten om elke dag klanten te mogen verwelkomen bij mij in de winkel en te ontdekken naar wat ze op zoek zijn. Ik kijk er ook enorm naar uit om toekomstige ouders te begeleiden in het samenstellen van hun geboortelijst. Ik wil hen helpen om te zien wat nodig en wat overbodig is, wat belangrijk en wat extra is. Bovendien zal ik mee op zoek gaan naar spullen die de juiste uitstraling hebben, passend bij de stijl van de klant. Samen maken we er een harmonieus geheel van. Ik hecht enorm veel belang aan het genieten van de tijd met je baby want deze, en ik citeer elke mama, is altijd van veel te korte duur. Er is al zoveel waar de nieuwe ouders aan moeten denken. Hopelijk kan ik toch wat rust in die storm brengen zodat er tijd is voor wat echt telt.”

Smaak, wensen en noden zijn voor elke klant anders en daarom gaan we bij Mimi Baby voor een zeer persoonlijke aanpak. Of het nu voor een geschenkje, speelgoed, kleertjes, kinderwagen, … of een hele geboortelijst is, Kristien staat voor je klaar en begeleidt je in de aangeboden merken! Die zijn zeer uiteenlopend in stijl en budget dus je vindt zeker wat je zoekt voor je kleintje. Weet dat het assortiment nog veel ruimer is dan wat je in de winkel of op de website ziet. Op bestelling kan je nog veel meer krijgen, het grote aanbod bij ons is uniek.

Waarom een geboortelijst leggen bij Mimi Baby Sint-Niklaas? Ontdek hier waarom wij de beste keuze zijn.

test

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit?

Maak een afspraak of stel een vraag