tot en met 30/06/2021

Gepersonaliseerd engelennestje gratis bij aanleg geboortelijst!

Zijn jullie in blije verwachting? En nog op zoek naar dé geknipte winkel om jullie geboortelijst te leggen? Kom dan zeker eens langs in de winkel. We begeleiden jullie graag heel persoonlijk bij het creëren van hét ideale lijstje op maat. Helemaal volgens jullie smaak, wensen en budget.

Bovendien genieten jullie van tal van voordelen. Zo leveren we de gewenste spulletjes 1 maand voor de vermoedelijke bevallingsdatum gratis aan huis en ontvangen jullie bij het afsluiten van de lijst een aankoopbon van 10% van de verkochte waarde. Daarbovenop hebben we ook nog een heel mooi en persoonlijk geschenk voor jullie in petto: een gepersonaliseerd engelennestje*.

Dit engelennestje van onze Mimi Customized collectie t.w.v. 120 euro stel je volledig samen naar jouw wensen. Kies de stof, de afwerking en maak het nestje helemaal af met de naam in borduring van jouw oogappel. Dit kan zelfs in het lettertype van het geboortekaartje!

Het knusse engelennestje houdt je kleintje warm in bijvoorbeeld de reiswieg, de wieg of het park.

Wens je vrijblijvend meer info over het leggen van een geboortelijstje? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

* Actie geldig bij een geboortelijst met een verkocht waarde vanaf 2500 euro. Niet cumuleerbaar met de Paasactie (fotoshootgeschenk). De actie loopt van 1 april tot en met 30 juni 2021. 

engelennestje